zelfportret Ruben van Straten fotograaf en eigenaar van Studio VSF.

"The single most important component of a camera is the twelve inches behind it!" - Ansel Adams

Aangenaam

Ruben, geboren (1977) in het Brabantse Oosterhout was op jonge leeftijd al bezig met het fotograferen van dieren en landschappen tijdens de vakanties met zijn ouders. De foto's werden in de donkere kamer op zolder ontwikkeld, uitvergroot en afgedrukt.

Door de jaren heen is mijn werkgebied uitgebreid van reisfotografie naar sport- en eventfotografie en sinds 2005 kun je bij mij ook terecht voor het laten fotograferen van je bruiloft en familieportret. Met de bouw van een echte fotostudio achter in de tuin is een nieuw hoofdstuk aangebroken en ben ik professioneel aan de slag onder de naam Studio VSF. Waarbij VSF staat voor Van Straten Fotografie. De fotostudio is compact maar goed uitgerust en hierin kunnen in alle rust de foto's gemaakt worden.

In de afgelopen jaren heeft Ruben een indrukwekkend portfolio opgebouwd en deze ervaringen en zijn enthousiame en fotografisch inzicht maken hem een geweldige keuze voor uw fotoshoot.

Boek ook deze fotograaf voor een gezellige ongedwongen fotoshoot. Door zijn veelzijdigheid is hij in te zetten voor tal van opdrachten, formeel en informeel, klein en groot.

zelfportret Ruben van Straten fotograaf en eigenaar van Studio VSF.

Waarom Studio VSF?

U bent zich aan het oriënteren? Dan heeft u een groot aantal fotografen om uit te kiezen, waarom zou u nou eigenlijk moeten kiezen voor Studio VSF?

checkRuime ervaring op zeer diverse gebieden.

checkDuidelijke afspraken.

checkInzetbaar voor veel verschillende opdrachten.

checkLevert altijd maatwerk.

checkGeen verborgen kosten.

checkKoffie staat altijd klaar in de studio.

checkGeen idee is te gek om uit te proberen.

Overtuigd?