Natuur | Klein en groot wild, van poeslief tot echt gevaarlijk.

  • Vogels in vlucht zijn een uitdaging om vast te leggen, zeker een kolibri met een vleugelsnelheid van 80 slagen per seconde, of een zeearend die met 350km per uur naar zijn prooi duikt. Rustend op een tak, of stil staand in het water jagend op een vis wordt het een stuk makkelijker, echter is de kunst dan om er een mooi portret van te maken.


  • Dieren zijn net als mensen, elke dier heeft zijn eigen persoonlijkheid en gedrag. Om een dier goed te kunnen fotograferen is het nodig om de dieren te bestuderen en te weten wat ze in welke situatie zullen doen.
    Of het nu in de dierentuin, in de vrije natuur of een tijger-reservaat is, het is een voorrecht om deze persoonlijkheden te mogen vereeuwigen.
  • Insecten zijn vaak moeilijk te vinden en nog minder makkelijk te fotograferen. Ze zitten haast nooit stil en zijn te klein om snel goed op scherp te stellen. Vandaar dat veel fotografen gebruik maken van opgezette insecten. Alles wat ik fotografeer is levend in de vrije natuur gemaakt, dus geen fake foto's hier.
    Ook de amfibieen die af en toe erg moeilijk te vinden zijn door hun camouflage kleuren.
Kunstwerk aan de muur bestellen

Vrijwel alle foto's uit mijn vrij werk portfolio zijn gesigneerd in een genummerde gelimiteerde oplage te bestellen. Omdat mijn foto's enkel in een gelimiteerde oplage worden gedrukt heeft u de zekerheid dat u een uniek kunstwerk krijgt en niet een 13 in een dozijn afbeelding die iedereen al thuis heeft hangen.

Aangezien ik een standaard opslag op de prijzen van afdrukcentrales reken en die nogal schommelen is het niet mogelijk om vaste prijzen neer te zetten.

Daarom kunt u het beste via het contact formulier een offerte opvragen en doorgeven om welke foto, wat voor medium en werk formaat u zou willen bestellen.
Bestel een kunstwerk