Landscapes | Genietend van de stilte en het wijdse uitzicht.

  • Het vriest 10 graden, het is 6 uur 's ochtends. De perfecte tijd om er op uit te trekken en de zonsopkomst te fotograferen in het de ontwakende natuur. Het landschap ligt bedekt met een maagdelijk witte deken, en de stromende rivier begint aan de oevers al dicht te vriezen. Alleen met niets meer dan het geluid van het schrapende geluid van een enkele schaatser die het er op waagt om zich op het krakende ijs te begeven.

  • Een reis kan niet worden gemaakt zonder te genieten van de indrukwekkende vergezichten en panorama's die op je af komen. Van de weidse theeplantages in Indonesie, tot de indrukwekkende Cliffs of Mohere in Ierland. Van de zonsopkomst op een vulkaan aan de andre kant van de wereld tot de zonsondergang in een duinpan op Texel, elke landschap heeft zijn eigen aantrekkingskracht en schooonheid.


  • Sommige stadsgezichten zijn haast net zo mooi als de natuurlandschappen. Of je nu in het blauwe uurtje de Tower bridge over de Thames op de foto zet, of meer dan een kilometer boven zeeniveau klimt in de bergen in Indonesia, naar het dorpje Wae Rebo. Het zijn allemaal plaatjes die het waard zijn om voor altijd vastgelegd te worden.


Kunstwerk aan de muur bestellen

Vrijwel alle foto's uit mijn vrij werk portfolio zijn gesigneerd in een genummerde gelimiteerde oplage te bestellen. Omdat mijn foto's enkel in een gelimiteerde oplage worden gedrukt heeft u de zekerheid dat u een uniek kunstwerk krijgt en niet een 13 in een dozijn afbeelding die iedereen al thuis heeft hangen.

Aangezien ik een standaard opslag op de prijzen van afdrukcentrales reken en die nogal schommelen is het niet mogelijk om vaste prijzen neer te zetten.

Daarom kunt u het beste via het contact formulier een offerte opvragen en doorgeven om welke foto, wat voor medium en werk formaat u zou willen bestellen.
Bestel een kunstwerk