Evenementen | Heerlijk genieten en werken tegelijkertijd.

 • Hieronder vind je een selectie van de binnen- en buitenlandse solo en duo zangers en zangeressen die ik de afgelopen jaren heb mogen fotograferen.

  Van oud gedienden zoals Liesbeth List en de inmiddels overleden Ramses Shaffy tot nieuw talent als Giovanca en Caro Emerald (inmiddels uitgegroeid tot een wereldster) zijn voor mijn camera verschenen. Maar ook de aanblik van een vurig vrouwke als Belle Perrez of het gemoedelijke accent van Ilse de Lange zijn geweldig om te horen, te zien en natuurlijk te fotograferen.

 • Hieronder vind je een selectie van de binnen- en buitenlandse bands die ik de afgelopen jaren heb mogen fotograferen.

  Onder vaak moeilijke en snel wisselende lichtomstandigheden worden de mooiste en meest expressieve momenten van hun optredens vastgelegd.
  Naast de grote namen zoals Blöf, Kane, Within Temptation en de Dijk, kom je af en toe ook nieuwe onbekende maar zeker niet mindere pareltjes tegen zoals Voicst, Copellius of Berlinksi beat. Heerlijk om je oren te laten genieten terwijl je hard aan het werk bent.

 • Hieronder vind je een selectie van de leukste coverbands die ik de afgelopen jaren heb mogen fotograferen.

  Vaak hebben deze coverbands er nog mooiere shows dan de originele artiesten en af en toe is het niet te geloven hoe ze de orginele nummer veranderen en door elkaar gooien om een compleet nieuwe variant voor te kunnen schotelen aan het publiek.
Kunstwerk aan de muur bestellen

Vanwege het portretrecht van de artiesten zijn de foto's van optredens helaas niet te koop.