Bruiloft | Jullie mooiste dag professioneel vereeuwigd.

Standaard bruidsreportage foto, vooral niet in de lens kijken.
Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!
De keuze van een bruidsfotograaf is eigenlijk één van de belangrijkste investeringen die je doet voor jullie trouwdag. Want zeg nou zelf, nadat deze bijzondere dag is afgelopen, zijn er enkel nog jullie herinneringen en foto's om naar terug te kijken.

Als ervaren bruidsfotograaf weet ik als geen ander waar ik op moet letten, welke momenten je voor geen goud mag missen en met welke factoren we rekening moeten houden tijdens jullie trouwdag. Persoonlijk vind ik de klik met het bruidspaar heel belangrijk. Kun je lekker met elkaar lachen, dan produceren we samen veel mooiere foto's en kijken jullie veel leuker terug op jullie trouwdag. Daarnaast vind ik het belangrijk om vrijwel onzichtbaar aanwezig te zijn. Ik ben langs de zijlijn aanwezig om alles vast te leggen. Als het goed is zul je niet eens merken dat ik aanwezig ben, het is tenslotte jullie dag. Wel zo fijn toch?
Het bruidspaar met bruidsmeisje en jonker poserend bij de antieke Kever die ze als trouwauto hebben gehuurd.

Werkwijze

Het bruidspaar wilde perse speciale effecten in hun bruidsreportage verwerkt hebben, vandaar deze zwart wit foto met alleen de bolero van de bruid in kleur.
Kennismaking
De allereerste vraag die ik meestal krijg is: "Ben je nog vrij op onze dag?" Sommige bruidsparen boeken al een jaar van tevoren, dus wees er vroeg bij. Vul het contactformulier in of bel, dan weten jullie snel of ik beschikbaar ben!

Als dat het geval is, maken we een afspraak om de bruiloft door te spreken. Jullie horen dan wat ik voor jullie kan betekenen en vertellen mij wat jullie verwachten. Stel gerust alle vragen die je hebt, ik help jullie graag verder.

Mochten jullie tijdens het gesprek besluiten mij te boeken voor jullie bruiloft, dan stuur ik een bevestiging met daarin wat we hebben afgesproken, zodat jullie precies weten waar jullie aan toe bent.
Op jullie grote dag
Tijdens de bruiloft fotografeer ik zo veel mogelijk onopvallend en vanuit verscheidene invalshoeken. Ik houd me zoveel mogelijk op de achtergrond, maar als het nodig is meng ik me ook tussen de gasten om zo de sfeer van de dag goed vast te leggen.

Tijdens de fotoreportage treed ik wat meer naar voren. Ik geef waar nodig tips en aanwijzingen, maar wel zo dat de foto's nog steeds natuurlijk blijven. Het is vaak het enige moment dat je echt met z'n tweeën bent, en daar mag je best van genieten.

Daarnaast ben ik flexibel en reserveer ik heel de dag voor jullie. Mocht blijken dat jullie me toch nog wat langer willen inhuren, dan is dat geen probleem.
De liefde is bij deze bruidegom en bruid nog steeds net zo vurig als toen ze elkaar voor het eerst ontmoetten.
Een heel klassieke bruiloft met een echte Rolls Roys die door de getuige was geregeld.
Nabewerking en aflevering
Standaard lever ik de foto's af op een DVD. Hier staan alle gemaakte foto's die door de selectie zijn gekomen op in hoge resolutie. Er is geen maximum aan het aantal foto's.

Willen jullie echt iets moois maken van de trouwfoto's, laat dan het fotoboek door mij samenstellen. Dit boek wordt gedrukt door een vak laboratorium en hiervoor zijn vele opties mogelijk. Dit bespreken we natuurlijk vooraf. Ik stuur jullie een link met het ontwerp van het album zodat jullie hier nog eventuele aanpassingen aan kunnen doorgeven voor ik het album bestel.

Vragen?

De makkelijkste en snelste manier om te kijken of ik nog beschikbaar ben of een antwoord op jullie vragen te krijgen is door het contactformulier in te vullen.

Neem contact op.

Voorbeelden en Referenties

Natuurlijk willen jullie eerst nog meer voorbeelden van mijn werk zien voordat jullie de keuze maken om Studio VSF voor jullie bruiloft vast te leggen.

Op de volgende pagina staat een heel portfolio met bruidsfoto's die ik de afgelopen jaren heb gemaakt, en ook enkele referenties van de bruidsparen zijn hier te vinden.

Voorbeelden.